top of page

Schadeverzekeringen

02C00906.jpg

Uw vermogen, uw inkomen en uw bezittingen staan bloot aan tal van risico’s. Vermogen kan aangetast worden, uw inkomen kan wegvallen en uw bezittingen kunnen vermist of beschadigd raken.Risico’s zijn nooit uit te sluiten. De financiële gevolgen kunt u echter afdekken met een goed verzekeringspakket op maat. Met een verzekeringspakket via GGV Assurantiën & Hypotheken bent u in ieder geval verzekerd van een voordelige premie, uitstekende voorwaarden, snelle schadeafhandeling en een persoonlijke ondersteuning en begeleiding door een deskundige adviseur. Vanzelfsprekend werken wij uitsluitend met gerenormeerde verzekeringsmaatschappijen.

Om de samenhangende verzekeringen overzichtelijk aan te bieden, onderscheiden we hierbij onderstaande rubrieken:

 

WONEN

Vraagt u zich wel eens af of u het strijkijzer heeft uitgezet? Of het keukenraam goed dicht zit? Veilig wonen heeft u zelf in de hand. Bijvoorbeeld door preventieve maatregelen te nemen tegen brand en inbraak. Risico’s zijn echter nooit helemaal uit te sluiten. Daarom verzekert u zich tegen de risico’s van schade aan uw woning met een opstalverzekering en uw eigendommen met een inboedelverzekering.

GGV biedt u een verzekeringspakket dat u gemakkelijk kunt aanpassen aan uw wensen. Wilt u weten voor welk bedrag u zich moet verzekeren? Vul dan de INBOEDELMETER en de HERBOUWWAARDEMETER in. Hiermee krijgt u een goede indicatie en trekt u u zorgeloos de deur achter u dicht. Mocht er toch iets gebeuren, dan garanderen wij een snelle en zorgvuldige afhandeling van uw schade.

AANSPRAKELIJKHEID

 

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar kan grote financiële gevolgen hebben wanneer u hiervoor (wettelijk) aansprakelijk wordt gesteld. Met onze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren bent u voor een geringe premie verzekerd tegen vrijwel alle denkbare schade die u als particulier toebrengt en waarvoor u aansprakelijk bent. Wereldwijd. Schade aan goederen, maar ook letselschade en indirecte schade. Voor uzelf, uw partner, uw kinderen en eventueel andere inwonenden en uw huispersoneel tijdens hun werk. Onze aansprakelijkheidsverzekering is een eenvoudig product met keuzemogelijkheden op maat. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden en voorwaarden.

RECHTSBIJSTAND

 

Vrijwel alles is in een wet geregeld. Dat betekent echter niet dat u automatisch uw gelijk krijgt. U kunt natuurlijk een beroep doen op advocaten en andere deskundigen. Dit brengt echter vaak hoge kosten met zich mee, om nog maar te zwijgen over de kosten van een eventuele rechtsgang. Tegen de kosten van rechtskundige hulp kunt u zich echter goed verzekeren met onze rechtsbijstandsverzekering. Duidelijk, helder en tegen een uiterst schappelijke premie.

Rechtsbijstand Compleet

Rechtsbijstand Compleet is een uitgebreide dekking voor juridische hulp op vrijwel elk gebied, ongeacht de kosten. Bijvoorbeeld in geval van het verhalen van schade, terugvordering van uw eigendommen, geschillen met uw werkgever, leveranciers en overheid en conflicten betreffende uw woning of uw voertuig. Er zijn echter uitzonderingen. Zo krijgt u standaard geen hulp bij uw faillissement, vermogensbeheer zoals beleggingen en bij de exploitatie en verhuur van roerende en onroerende goederen. Ook echtscheiding en overtreding van de wet zijn uitgesloten, al krijgt u in die gevallen wel adviesbijstand.

 

Pluspakket

Met het pluspakket kunt u de dekking van uw rechtsbijstandsverzekering verder uitbreiden met o.a. het vervallen van uw eigen risico, rechtsbijstand bij vermogensbeheer, fiscale zaken en mediation bij echtscheiding. Misschien heeft u op bepaalde gebieden geen rechtsbijstand nodig. Bijvoorbeeld omdat u geen woningeigenaar bent of geen voertuig bezit. In dit geval kunt u deze onderdelen uitsluiten. U ontvangt hiervoor premiekorting.

VERKEER

 

Verkeersverzekeringen betreffen uw personenauto, bestelauto, motor, scooter of brommer.

Wettelijk dient uw voertuig minimaal WA (wettelijk aansprakelijk) verzekerd te zijn. In veel gevallen is een uitgebreidere dekking echter verstandig. Ook hierbij dient goed te worden gekeken naar welke risico’s u loopt en welke u hiervan wel en niet wilt verzekeren. Wij adviseren u hierbij graag en zoeken samen met u naar de beste dekking en premie.

WA-dekking

Met een WA-dekking bent u alleen verzekerd tegen schade die u met uw voertuig toebrengt aan anderen. Schade aan uw eigen voertuig wordt niet vergoed.

Beperkt Casco

Deze verzekering dekt – afhankelijk van het soort voertuig – naast de verplichte WA-dekking tevens de schade aan uw eigen voertuig ten gevolge van diefstal, ruitbreuk, storm, hagel en botsing met dieren.

Volledig Casco (allrisk)

Deze dekking vergoedt ook de schade aan uw eigen voertuig, zelfs wanneer de schade uw eigen schuld is.

Aanvullende dekkingen

Naast de WA-, Beperkt Casco en Volledig Casco dekking zijn er aanvullende dekkingen die u kunt laten meeverzekeren bij uw voertuig.

Verkeersrechtsbijstand

Wanneer u verkeersrechtsbijstand meeverzekert bij uw voertuig bent u tevens verzekerd van juridische hulp mocht een geschil ontstaan wanneer u aan het verkeer deelneemt. In dit geval hoeft u het conflict niet zelf op te lossen, dit regelt de verzekeraar voor u.

Ongevalleninzittendenverzekering

De ongevalleninzittendenverzekering keert na ongeval een vooraf vastgesteld bedrag uit in het geval een inzittende ten gevolge van het ongeval blijvend invalide wordt of komt te overlijden. Het maakt hierbij niet uit wie schuldig is aan het ongeval.

Schadeverzekering voor inzittenden

Deze verzekering vergoedt tevens de werkelijk geleden schade van de in- of opzittenden tijdens het ongeval. Ook hier maakt niet uit wie schuldig is aan het ongeval.

 

RECREATIE

Steeds meer Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie of een paar dagen er tussenuit. Welke bestemming u ook kiest en hoe u ook reist, het is belangrijk dat u goed verzekerd bent bij schade aan uw spullen of diefstal. Hiertoe kunt u diverse risico’s afdekken.

Reisverzekering

Een reisverzekering dekt de kosten van gebeurtenissen en ongevallen tijdens de vakantie. U kunt kiezen tussen een doorlopende reisverzekering (als u vaker op vakantie of een weekendje weg gaat) of een reisverzekering voor bepaalde tijd (aflopende reisverzekering).

Annuleringsverzekering

Deze verzekering dekt de kosten wanneer u een geplande reis door omstandigheden moet annuleren. Voor het annuleren moet een gegronde reden zijn zoals omschreven in de polis, zoals ongeval of ziekte van de reizenden of de thuisblijvers.

Verzekering voor recreatie-uitrusting

Deze verzekering dekt schade aan speciale recreatie-uitrusting zoals bijvoorbeeld uw golfclubs. Het gaat om speciale uitrusting die u gebruikt op vakantie. Verlies, diefstal of beschadiging zijn allemaal gedekt. Wanneer de uitrusting ouder is dan 2 jaar wordt de dagwaarde vergoed, anders de nieuwwaarde.

Caravanverzekering

Bij een caravanverzekering zijn caravan, voortent en aanbouw verzekerd voor alle schade die van buitenaf komt (diefstal, hagel, explosie, brand en storm).

Pleziervaartuigenverzekering

Bij pleziervaartuigen gaat het voornamelijk om zeilboten, motorboten met een snelheid tot 30 km/uur en vaartuigen die harder gaan 30 km/uur. Net als bij de autoverzekering is sprake van korting wanneer u een aantal jaren schadevrij vaart. De pleziervaartuigverzekering dekt brand, explosie, van buiten komend onheil (hagel, storm etc.), diefstal en verduistering. Ook bij ongeval vindt uitkering plaats.

Zeilplankverzekering

De zeilplankverzekering dekt schade aan zeilplank, zeil en wetsuit. Ook aansprakelijkheid t.o.v. derden (bijvoorbeeld na aanvaring) is meeverzekerd.

 

ONGEVALLEN

Een ongeluk zit in een klein hoekje. De meeste ongevallen gebeuren gewoon in huis. Maar ook tijdens deelname aan het verkeer, op het sportveld en op de werkvloer kunnen ongelukken gebeuren, soms met verstrekkende lichamelijke en financiële gevolgen. Met een ongevallenverzekering in uw woonpakket verzekert u zich bij geheel of gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid als gevolg van een ongeval voor een eenmalige uitkering. Hiermee kunt bijvoorbeeld de noodzakelijke aanpassingen aan uw woning of auto financieren.

 

GGV adviseert u graag uitgebreid over de verzekeringen die het beste passen bij uw persoonlijke situatie. Bel ons voor een afspraak of stel uw vraag hier online. Voor uitgebreide informatie over dit onderwerp verwijzen wij ook graag naar de website van AtotZekerheid van het Verbond van Verzekeraars.

bottom of page